Despre noi

Călătorii
709
Clienți satisfăcuți
1,110
logo

Big Rent Car este o firmă de închirieri auto, cu sediul în Iași. Prin anii de experiență și prin profesionalismul de care dăm dovadă, am mulțumit oameni de pretutindeni. Parcul auto Big Rent Car cuprinde zeci de modele, atât pentru șoferii neînfricați, cât și pentru cei care doresc o plimbare liniștită și confortabilă. Avem în stoc mașini standard, mașini de familie și van-uri, pentru cei ce doresc o plimbare clasică, pentru cei ce doresc să ajungă la destinație cu familia si pentru cei care consideră spațiul un element cheie în călătoria lor.

La noi simți caii putere de sub capote vibrând și purtându-te în siguranță și confort maxim spre destinația aleasă.
Prețul mașinilor din parcul auto Big Rent Car este unul mai mult decât echilibrat, iar pachetele speciale și opțiunile în plus, nu lipsesc niciodată. În cei peste 10 ani de experiență de închirieri auto, am învățat să satisfacem cu brio nevoile fiecărui client și am reușit să ne poziționăm pe piață ca fiind una dintre cele mai serioase firme de inchirieri auto.

Fie ca vrei să conduci spre destinația perfectă într-o vacanță de vis, fie că dorești să iți plimbi copiii și soția sau vrei să ieși cu prietenii, Big Rent Car are soluția perfectă. Aceasta poate lua forma unui BMW, unui Mercedes, unui Volvo, a unui Opel sau a multor altor automobile ce se regăsesc în ofertele noastre de închirieri auto.

Asigurăm suport non stop

Siguranța voastră este prioritatea noastră!
Asigurăm: verificarea constantă a autovehiculelor, cel mai bun preț & calitate, număr nelimitat de kilometri, fară taxe ascunse.

Sună acum:

Constanța: +40 758 611 611

Ofertele noastreOferte

Tu ce mașină alegii?

Disponibile: 3 mașini
Disponibile: 12 mașini
Disponibile: 12 mașini
Disponibile: 2 mașini
Disponibile: 2 mașini
ro_RORO